WASBAR KALANDESTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Kalandestraat. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 15:09 Niet hele bestelling geleverd. Vers geperst sinaasappelsap en pompoensap was niet erbij geleverd.
21 aug 2022 om 19:13 Langer moeten wachten dan aangegeven tijd. Daarnaast waren de aardappelwafeltjes slap en de pancakes waren koud. Ze stonden ook aangegeven met aardbeien EN bosbessen, maar de bosbessen waren niet bij de bestelling gegeven. Pancakes waren wel lekker!
7 mei 2022 om 13:32 Het eten was heel lekker en vers. De bezorger stond voor de deur en dan was hij weer weg zonder het eten te bezorgen en op de app stond op dat ik het eten heb ontvangen, maar dat was niet waar. Nadien heeft hij de bezorgtijd verlengd en bezorgd.
1 mei 2022 om 15:25 Pancakes waren erg koud, weinig siroop en geen bosbessen! Weinig moeite ingestoken! Vond persoonlijk erg jammer, want heb de pancakes ter plaatse ook besteld en de ervaring was erg positief.
13 mrt 2022 om 14:01 Items missing, half orders missing, extremely rude on the phone, refusal to help us get our order right. Cannot recommend
8 jan 2022 om 18:08 Lekker, dat is zeker, maar 1,5u wachttijd is toch wel heel lang!
31 aug 2021 om 12:08 Bezorging was erg stipt en vriendelijk. Frietwafeltjes waren lekker krokant en de truffel-mayonaise was zeer lekker! Bagel was ook lekker, alleen een beetje aan de droge kant
28 aug 2021 om 18:56 I don’t know if it was Takeaway or the Wasbar but I had to wait so long that my waffle fries were cold and my bagel was soaked and mushy, I’m sure it would’ve been deliscious otherwise!
26 aug 2021 om 12:34 Soep was lekker. De bagel was niet fameus, er lag bijna niks tussen. En het was heel droog.
22 aug 2021 om 12:31 Bagel was lekker! Wafel patatjes waren koud.
4 aug 2021 om 12:38 Er zat een haar bovenop mijn bagel burger en in de verpakking. Echt walgelijk en niet smakelijk. Ik heb het niet kunnen aanraken…is het zoveel gevraagd om het haar te bedekken als men in de keuken staat??? Hygiëne kan beter!
23 jun 2021 om 14:14 Soep was volledig uitgelopen wegens slechte verpakking. Alles (incl. chocolade muffin) zat onder de tomatensoep.